OVER HEADER | Caviarz

Driven to
Make you
shine

Het Caviarz Team

Wij van Caviarz hebben een missie. Wij willen dat u morgen in de auto van uw dromen kan rondrijden. Wij kunnen die auto vinden. En wij kunnen die auto aan u aanbieden aan een verrassend lage prijs.

Wij weten wat het is om rond te rijden in de auto van uw dromen. Het biedt u een geweldig gevoel. Het maakt u trots. Het geeft u waar u recht op hebt. En het kan dus. Zonder dat u aan andere luxe moet inboeten. Snel, efficiënt, en betrouwbaar.

Onze wagens zijn jong, waardoor u nog kan genieten van de fabrieksgarantie. En u kan die garantie nog verlengen als u dat wil. Om na uw aankoop van de meest geavanceerde service te kunnen genieten, kan u voor uw onderhoud terecht bij de premium partners uit ons netwerk, stuk voor stuk erkende garages in uw buurt. Dit garandeert u naast een service door merkexperts de zekerheid over het behoud van uw fabrieksgarantie.

En vindt u op onze website niet meteen uw ultieme auto? Contacteer ons dan en beschrijf die droomwagen. Wij gaan hem voor u zoeken.

CAVIARZ Portret 10 06 2020 9 I7 A7136 | Caviarz
CAVIARZ Portret 10 06 2020 9 I7 A7163 | Caviarz
Thomas Zenner Bestuur-der

Zijn twee grote passies heeft Thomas Zenner kunnen samenbrengen in één verhaal, dat van Caviarz. Thomas houdt van wagens, premium wagens van Duitse makelij die bovengemiddeld presteren en meer comfort bieden dan de doorsnee auto. En Thomas is daarnaast een rasechte ondernemer die het dienen van zijn klanten tot het hoogste goed heeft verheven.

Wij helpen u uw wagen verkopen

U wil uw wagen verkopen en weet niet waar te beginnen? Geen probleem, wij staan u bij met raad en daad. We zorgen er mee voor dat uw wagen een nieuwe eigenaar vindt, zodat u bij ons kan buiten rijden met de auto van uw dromen. Geen rompslomp (keuring etc), geen zorgen en de beste prijs.

CAVIARZ Services 10 06 2020 9 I7 A5941 | Caviarz
CAVIARZ Services 10 06 2020 9 I7 A6728 | Caviarz